sliderbinkoog.jpg

Paarden

Voor de aan- en verkoop van uw paard bent u bij Koopman Horses aan het juiste adres. U kunt bij ons op stal altijd talentvolle, jonge sportpaarden vinden, zowel dressuurpaarden, spring- als eventingpaarden. Onder de springpaarden vallen tevens paarden die geschikt zijn voor de `Hunter´ en `Equitation´ rubrieken, die verreden worden in Noord-Amerika.

Maak een keuze uit de submenu's om naar de juiste categorie paarden te gaan:

  • sportpaarden

  • te koop

  • gevraagd

  • verkocht

Onder de 'sportpaarden', de paarden die wij in training hebben en uitbrengen op wedstrijden. Over het algemeen zijn deze paarden op termijn allemaal voor verkoop beschikbaar. De paarden onder 'te koop' zijn de paarden die momenteel voor verkoop in aanmerking komen. Met regelmaat zijn wij op zoek naar paarden voor klanten, onder het menu 'gevraagd' kunt u zien waarnaar we op dit moment op zoek zijn. De paarden die recent 'verkocht' zijn treft u tevens aan in het gelijknamige menu. 

 

Gerelateerde diensten

Staat het paard waarnaar u op zoek bent niet tussen ons actuele aanbod, maak gerust kenbaar waarnaar u op zoek bent. Dit kan geheel vrijblijvend. Daarnaast is het mogelijk om Koopman Horses een zoekopdracht te geven en u te begeleiden in het traject van aankoop.

Wij verwijzen u graag door naar het menu 'aankoopbegeleiding'. 

 

Neem gerust contact met ons op om te kijken waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

Twitter

Prijsklasses

Ieder paard is ingedeeld in een prijsklasse, weergegeven door middel van 7 blauwe blokjes. Hieronder staat toegelicht voor welke prijsklasse het aantal blokjes staat:

 blokjes

   

van

 

tot

1   € 0             - € 7500      
2   € 7500 - € 12500
3   € 12500 - € 20000
4   € 20000 - € 30000
 5    € 30000  - € 50000 
6   € 50000  - € 75000 
7   € 75000  - € >